FK Jagodina proslavio je treću godinu za redom klupsku slavu “Sveta Petku”. U prazničnoj atmosferi i odličnom raspoloženju u prisustvu kompletne uprave, trenera svih selekcija i prijatelja kluba predsednik Goran Milanović i potpredsednik Vladan Đurđević ovogodišnji kolačar presekli su slavski kolač, a zatim je potpredsednik kluba Vladan Đurđević predao kolač direktoru omladinske škole Srđanu Lukiću.

“Veoma sam srećan i puno mi je srce kada se ovako veliki broj ljudi okupio da zajedno proslavimo slavu kluba, kako to tradicija našeg naroda nalaže.
Veruj da ćemo u budućnosti nastaviti i sa tradicijom na terenu u smislu odličnih rezultata koje je FK Jagodina postigao prethodnih godina, a nadam se da u periodu koji je ispred nas igramo sve bolje i bolje iz utakmice u utakmicu i postižemo pozitivnije rezultate, jer u ovom trenutku Jagodina raspolaže sa preko 30 mladih i perspektivnih igrača uzrasta od 20 do 14 godina, koji treniraju u omladinskoj školi, filijali “Tabane 1970″ kao i prvom timu FK Jagodina” rekao je sportski direktor Životije Jeremić

dsc_0739

dsc_0744dsc_0739dsc_0739dsc_0741