U nedelju 23.10.2016 godine, održana je sednica Upravnog odbora FK Jagodina na kojoj je razmatrana trenutna situacija u klubu sa posebnim akcentom na stanje u prvom timu, uzimajući u obzir da ekipa ne ostvaruje očekivane rezultate.

Posle višečasovne rasprave jednoglasno je zaključeno, da se raskine saradnja sa šefom stručnog štaba Slavenkom Kuzeljevićem, i da prvi tim FK Jagodina, do daljnjeg, vodi Dejan Kaplanović trener omladinskog tima.

Pored toga sportski direktor Životije Jeremić podneo je disciplinsku prijavu protiv četiri igrača koji su se ogrešili o klubsku disciplinu, ne poštujući disciplinski pravilnik kluba i disciplinski pravilnik FSS i naloženo je da generalni sekretar Slavko Gajin u skladu sa propisima sprovede dalji postupak.

Na sednici je zaključeno da se u najskorije vreme pronađe kadrovsko rešenje za novog sportskog direktora, analizira rad direktora omladinske škole i imenuje šef skauting službe kluba, kako bi novopostavljeni ljudi na glavnim pozicijama u sportskom sektoru mogli da do 15. novembra 2016. godine dostave predlog Upravnom odboru za novu organizaciju rada u sportskom sektoru za naredni period.

Uprava FK Jagodina!