GFK Jagodina – FK Rembas Resavica 4-0 (2-0)

Prva pobeda Jagodinaca u novoj sezoni!

Od samog početka utakmice naši momci su nametnuli svoj stil igre i silovito napali protivnika, a šanse su se ređale kao na traci.

U 4-om minutu Gorčić šutira glavom iznad prečke sa 5,6 metara od gola, a posle samo dva minuta A. Stanković ne koristi kolosalnu šansu ali domaći navijači nisu dugo čekali da njihov tim dođe u prednost.

U 12-om minutu posle odlicnog centaršuta iz prekida da desne strane u kaznenom prostoru najbolje se snalazi Slobodan Stojković Cobi koji glavom šalje loptu u mrežu nemoćnog Huskića za prvenac u plavom dresu i to na debiju, na otvaranju sezone.

Nastavili su plavi u istom ritnu a već u 20-om minuti nemoćna odbrana gostiju ruši zahuktalog Obradovića na ivici šesnaesterca, Ilija Stojanović preuzima odgovornost i šalje topovski udarac u donji desni ugao za 2-0, rezultat sa kojim se otišlo na pauzu.

U drugom delu ista priča, malo kvari utisak sudija Savić koji lako u 57-om minutu daje drugi žuti, automatski crveni karton Cvetkoviću. I sa igračem manje naši momci dominiraju na terenu stvaraju šanse od kojih najbolje ne koriste Nikolić i Mićunović.

Ipak u 62-om minutu posle šuta Obradovića lopta pogađa jednog od igrača gostiju, sudija pokazuje na belu tačku, a Đermanović uz malo sreće dovodi naš tim u prednost od 3-0.

U 90-om minutu šlag na torti, posle odlične timske akcije po desnoj strani Nikolić odlično centrira a Mićunović ubacuje loptu u mrežu za 4-0 i prva tri boda moćnih Jagodinaca!!!

IZVOR: SPORTSKI ŽURNAL