ГФK Јагодина – ФK Рембас Ресавица 4-0 (2-0)

Прва победа Јагодинаца у новој сезони!

Од самог почетка утакмице наши момци су наметнули свој стил игре и силовито напали противника, а шансе су се ређале као на траци.

У 4-ом минуту Горчић шутира главом изнад пречке са 5,6 метара од гола, а после само два минута А. Станковић не користи колосалну шансу али домаћи навијачи нису дуго чекали да њихов тим дође у предност.

У 12-ом минуту после одлицног центаршута из прекида да десне стране у казненом простору најбоље се сналази Слободан Стојковић Цоби који главом шаље лопту у мрежу немоћног Хускића за првенац у плавом дресу и то на дебију, на отварању сезоне.

Наставили су плави у истом ритну а већ у 20-ом минути немоћна одбрана гостију руши захукталог Обрадовића на ивици шеснаестерца, Илија Стојановић преузима одговорност и шаље топовски ударац у доњи десни угао за 2-0, резултат са којим се отишло на паузу.

У другом делу иста прича, мало квари утисак судија Савић који лако у 57-ом минуту даје други жути, аутоматски црвени картон Цветковићу. И са играчем мање наши момци доминирају на терену стварају шансе од којих најбоље не користе Николић и Мићуновић.

Ипак у 62-ом минуту после шута Обрадовића лопта погађа једног од играча гостију, судија показује на белу тачку, а Ђермановић уз мало среће доводи наш тим у предност од 3-0.

У 90-ом минуту шлаг на торти, после одличне тимске акције по десној страни Николић одлично центрира а Мићуновић убацује лопту у мрежу за 4-0 и прва три бода моћних Јагодинаца!!!

ИЗВОР: СПОРТСКИ ЖУРНАЛ