У првом контролном мечу плави изгубили од Радничког из Kрагујевца резултатом 1:3 (0:1).

Играло се три пута по 35 минута. Почетак утакмице припао је домаћој екипи, која је преко Николића, односно Стојановића пропустила две одличне шансе да дође до предности.

Након пропуштених прилика Јагодине, Раднички је преузео конце игре. Александар Поповић је после одличне соло акције по левој страни асистирао ка Огњену Илићу, који је погодио за 1:0.

У 60. минуту Томислав Тодоровић је лепо лобовао Јовановића, па је Раднички повео са 2:0.

Домаћин је успео да преполови предност голом Луке Милисављевића са 16 метара, да би дебитант из омладинског погона Крагујевчана Филип Миликић поставио коначан резултат 3:1, у последњим тренуцима сусрета после грешке голмана домаћег тима.

ГФК ЈАГОДИНА ТАБАНЕ – РАДНИЧКИ 1923 1:3

ЈАГОДИНА
Стадион: Градски
Гледалаца: 200.
Судија: Борко Мијајловић (Јагодина)
Стрелци: Милисављевић у 70. минуту за Јагодину, Илић у 23, Тодоровић у 60, Миликић у 90. минуту за Раднички 1923.

ГФК ЈАГОДИНА: Јовановић, Јованчић, Горчић, Сујић, Маринковић, Д. Младеновић, Петковић, Н. Младеновић, Николић, Стојановић, Мићуновић. Играли су још: Динић, Марковић, Митић, Ђолић, Јанушевић, Станковић, Милисављевић.

РАДНИЧКИ 1923: Савић, Марковић, Здравковић, Рађен, А. Поповић, Грбовић, Стевановић, Илић, Жерађанин, Крстовић, Панич. Играли су још: Раичевић, Варјачић, Петровић, Миликић, Алексијевић, Видовић, Ковачевић, Тодоровић, В. Поповић.

Данас од 17 часова на нашем градском стадиону у Јагодини гостује Напредак из Kрушевца. Дуел бившег суперлигаша и некадашњег освајача Kупа Србије и садашњег суперлигаша из Kрусевца који важи за један од најбоље организованих клубова у нашој земљи.

Да напоменемо да је један од најбољих играча у редовима Kрушевљана млађани Игор Ивановић рођени Јагодинац поникао у редовима нашег клуба и овим путем му честитамо на досадашњим успесима и желимо много среће у настсвку каријере како њему тако и комшијама из Kрушевца.

Видимо се на стадиону!