У четвртфиналу купа фудбалског савеза РИС: ФK Жупа Александровац – ГФK Јагодина 1-1 (0-1) / пеналима 5-6.

Узбудљива утакмица у Жупском Александровцу и на крају славље наших момака.

Утакмица је одиграна по добром терену уз присуство нешто више од 500 гледалаца који су здушно бодрили домаће играче од првог до последњег судијског звиждука.

Од првог минута наши момци су наметнули висок темпо а домаћин се није предавао већ прилику чекао из контра напада.

У првих петнаестак минута равноправна игра обеју екипа са неколико полуприлика. У наставку првог полувремена плави су имали више изгледних прилика а једну такву после соло продора Нинослава Николића по десној страни терена и одличне асистенције користи Александар Станковић и доводи свој тим у заслузено вођство.

У другом делу још офанзивнија игра Ћурана, али наш тим не користи неколико изгледних прилика а најбољу Душан Младеновић који није искористио казнени ударац и као и увек у фудбалу следи казна.

У 85-ом минуту утакмице после прекида 25 метара искоса са десне стране домаћи штопер успева да надвиси наше дефанзивце и шаље лопту у мрежу за ерупцију одушевљења домацих навијаца.

У преосталих 6,7 минута није било превише узбуђења и прешло се на извођјење једанаестераца. Наши момци су показали завидан ниво концентрације и заслужено се радовали после пенал рулета!