U četvrtfinalu kupa fudbalskog saveza RIS: FK Župa Aleksandrovac – GFK Jagodina 1-1 (0-1) / penalima 5-6.

Uzbudljiva utakmica u Župskom Aleksandrovcu i na kraju slavlje naših momaka.

Utakmica je odigrana po dobrom terenu uz prisustvo nešto više od 500 gledalaca koji su zdušno bodrili domaće igrače od prvog do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Od prvog minuta naši momci su nametnuli visok tempo a domaćin se nije predavao već priliku čekao iz kontra napada.

U prvih petnaestak minuta ravnopravna igra obeju ekipa sa nekoliko poluprilika. U nastavku prvog poluvremena plavi su imali više izglednih prilika a jednu takvu posle solo prodora Ninoslava Nikolića po desnoj strani terena i odlične asistencije koristi Aleksandar Stanković i dovodi svoj tim u zasluzeno vođstvo.

U drugom delu još ofanzivnija igra Ćurana, ali naš tim ne koristi nekoliko izglednih prilika a najbolju Dušan Mladenović koji nije iskoristio kazneni udarac i kao i uvek u fudbalu sledi kazna.

U 85-om minutu utakmice posle prekida 25 metara iskosa sa desne strane domaći štoper uspeva da nadvisi naše defanzivce i šalje loptu u mrežu za erupciju oduševljenja domacih navijaca.

U preostalih 6,7 minuta nije bilo previše uzbuđenja i prešlo se na izvođjenje jedanaesteraca. Naši momci su pokazali zavidan nivo koncentracije i zasluženo se radovali posle penal ruleta!