1

Pored 13 potpisa profesionalnih i stipendijskih ugovora, kojima su se mladji igrači FK „Jagodine“ početkom novembra obavezali na vernost klubu, još četiri super talentovana igrača danas je potpisalo profesionalne ugovore za FK Jagodina.

Radi se o super talentovanim igračima koji su prošli čitavu školu Fudbalskog kluba Jagodina i već su i debitovali za prvi tim FK „Jagodina“.

Na pripreme prvog tima 23. Januara 2017.godine, sa novim ugovorima,dolaze Marko Radosavljević 1998, Stefan Miladinović 1998, Strahinja  Jovančić 1998 i Djordje Petrović 1999.

Uz potpise Luke Ivanovića 1998 i Vladimira Petrovića 1997, koji se očekuju do kraja ove godine, blizu dvadeset najtalentovanijih igrača iz Omladinske skole, potpisalo je u prethodnih mesec dana ugovore.

-Ovoliki broj kvalitetnih igrača koji sa velikom voljom i energijom potpisuju ugovore za Jagodinu, govore o tome kako je rad u Omladinskoj skoli FK „Jagodina“ na veoma visokom nivou.

Do kraja prelaznog roka dovodimo i veliki broj najtalentovanijih dečaka iz Srbije koje smo skautirali poslednjih godinu dana i time dodatno ojačavamo bazu za stvaranje novih reprezentativaca Srbije, koji kao na traci izlaze iz skole fudbala FK „Jagodina“. – kaze direktor Omladinske skole Srdjan Lukić.2

Pored ovoga a u skladu sa novom stretegijom kluba, dovodimo i trenere, najbolje stručnjake za rad sa maldjom kategorijom, već su nam pristupili treneri Ivan Kurčubić iz Ivanjice, Marko Pavković iz Smedervske Palanke  i Mišić Srećko iz Kučeva.

Do kraja januara očekujemo zavrsetak prostorija  klubskog internata, tako da ćemo zaokruziti čitav proces koji nam omogućuje najkvalitetniji rad.

-U Klubu inače već funkcionisu skauting služba, psiholog, nutricionista i 12 trenera, tako da se na proleće očekuju jos bolji rezultati svih selekcija a naročito omladinske i kadetske slekcije koje se takmiče u Kvalitetnoj ligi Srbije.