Ponovo sija Jagodinska zvezda, Jagodinci kao niko da sada u istoriji FSRIS-a, prvi u svim selekcijama.
Da se u našem klubu dobro radi i da se klub vraća na stare staze potvrda su rezultati u ovoj polusezoni, sve naše selekcije počev od prvog tima do pionira briljirale su na istoku.

Prvi tim predvođen jednim od najboljih srpskih stručnjaka Ljubišom Stamenkovićem Piskavcem ostvario je zacrtani cilj i sa timom čiji je prosek 24 godine završio polusezonu na 1-om mestu na tabeli ispred FK Sinđelić Niš (Jagodina – Sinđelić 3-1) koji ima 3 boda manje i FK Budućnost Popovac (Budućnost – Jagodina 1-1) sa 5 bodova zaostatka.

U toku je zimska pauza koju će igrači iskoristiti da se odmore od napornih obaveza a od uprave i sportskog sektora očekujemo pojačanja u svim sektorima našeg kluba.

Omladinska škola takođe zabeležila vrhunske rezultate, Ivan Petrović Pižon sa omladincima zimuje sa +1 u odnosu na prvog pratioca (pored sudije od 140kg i još mnoštva nefudbalskih stvari), maestralni stoprocentni Nenad Milovanović Belina sa svojim kadetima hara istokom i za sada je tri koraka ispred Kruševačkog Napretka. Koordinator škole fudbla Dejan Kaplanović posebno usresređen na pionire i petliće beleži vrhunske rezultate sa svojim selekcijama, igrači rapidno napreduju i izrastaju u odlične fudbalere i još bolje ljude!

Čekamo proleće i nove izazove plave armije!!!