Поново сија Јагодинска звезда, Јагодинци као нико да сада у историји ФСРИС-а, први у свим селекцијама.
Да се у нашем клубу добро ради и да се клуб враћа на старе стазе потврда су резултати у овој полусезони, све наше селекције почев од првог тима до пионира бриљирале су на истоку.

Први тим предвођен једним од најбољих српских стручњака Љубишом Стаменковићем Пискавцем остварио је зацртани циљ и са тимом чији је просек 24 године завршио полусезону на 1-ом месту на табели испред ФK Синђелић Ниш (Јагодина – Синђелић 3-1) који има 3 бода мање и ФK Будућност Поповац (Будућност – Јагодина 1-1) са 5 бодова заостатка.

У току је зимска пауза коју ће играчи искористити да се одморе од напорних обавеза а од управе и спортског сектора очекујемо појачања у свим секторима нашег клуба.

Омладинска школа такође забележила врхунске резултате, Иван Петровић Пижон са омладинцима зимује са +1 у односу на првог пратиоца (поред судије од 140кг и још мноштва нефудбалских ствари), маестрални стопроцентни Ненад Миловановић Белина са својим кадетима хара истоком и за сада је три корака испред Kрушевачког Напретка. Kоординатор школе фудбла Дејан Kаплановић посебно усресређен на пионире и петлиће бележи врхунске резултате са својим селекцијама, играчи рапидно напредују и израстају у одличне фудбалере и још боље људе!

Чекамо пролеће и нове изазове плаве армије!!!