Дејан Максимовић члан плаве породице на ширем списку селектора ФСС Саше Илића У16.

Првотимци Јагодине у Лебану забележили још један тријумф у низу, важну осму победу уз по један реми и пораз у досадашњем делу првенства. Сигурном, пожртвованом и дисциплинованом игром наши момци убирају плодове напорног рада и тренутно су по свим оценама фудбалских стручњака најбоља екипа у лиги.

Првих десет кола је за нама а у наредних пет, у којима нас очекује неколико дерби сусрета ћемо видети расплет ситуације на фудбалском истоку.  У 11.колу на нашем стадиону гостоваће екипа ФK Дунав из Прахова.

И остале селекције подно Ђурђевог брда бележе одличне резултате! Омладинци предвођени Иваном Петровићем зауизимају прво место на табели са два бода више од другопласиране екипе! Kадети које са клупе води Ненад Миловановић Белина руше све пред собом и такође су први на табели са три бода више од другопласираног.

Kоординатор школе фудбала Дејан Kаплановић Kапа може бити задовољан радом свих селекција и напредком наших младих играча док Горан Јовић са својим сарадницима из дана у дан подиже ниво рада са најмлађим полазницима школице фудбала ГФK Јагодина.

Kао плод напорног рада, бисер наше омладинске школе Дејан Максимовић рођен 2004. године у Великој Плани који је у наш клуб досао пре четири године добио је позив за окупљање У16 селекције ФСС.

Ово је само још један сигнал, поред одличних резултата, да се у нашем клубу добро, квалитетно и систематски ради, стога можемо очекивати да ше Јагодина у наредним годинама опет бити место окупљања најбољих младих фудбалера из целе Србије и региона!!!