IMAG0266
JAGODINA – PRIBRAM 0:0

Stadion: Belkonti u Beleku
Gledalaca 50
Sudija: Mustafa (Turska)

JAGODINA: Tatić, Đorđević, Marić, Filipović, Gašić, Knežević, Martinović, Stojmirović, Savković, Popović, Ivanović
Igrali su još: Stamenković, Ristić, Đekić, Baošić, Miladinović, Mitošević, Nedović, Milošević, Mihailović, Janković, Cvetković A., Francis, Cvetković I., Petrović.

PRIBRAM: Hruska, Sus, Shalus, Zapotocni, Mudra, Hanicek, Tregler, Pilik, Sushan, Rezek, Bednar
Igrali su još: Divisek, Moravec, Kilian, Lanka, Stipek, Dosoudil, Sabala, Krames, Svenger, Adam

Prvu proveru na pripremama u Antaliji, Jagodinci su odigrali protiv Pribrama, devetoplasirane ekipe u prvoj ligi Češke. Iako se ova dinamična utakmica završila najnepopularnijim rezultatom, po zbivanju na terenu, bilo bi neskromno reci da ih je moglo biti bar 3- 4 i to u obe mreže. Česi su bolje otvorili meč i nekoliko puta pripretili, naročito iz prekida. Jagodinci su se konsolidovali sredinom poluvremena i prvi put prete preko Đorđevića iz slobodnog udarca sa oko 22 metra, ali Češki golman dobro brani. Najveću šansu u prvom poluvremenu propušta Popović u 41.minutu, kada se iskosa sa desne strane našao sam oči u oči sa golmanom Pribrama, ali je bio za malo neprecizan. U drugo poluvreme Jagodina ulazi sa kompletno izmenjenom postavom. Mlada ekipa našeg Superligaša borbenom igrom i velikim zalaganjem uspeva da uspostavi inicijativu na terenu i stvori nekoliko šansi. U 57.minutu Mitošević je oprobao šut sa oko 17 metara, ali lopta, za malo odlazi preko gola. U 74 . minutu kolosalna šansa za Jagodince, kada je Ristić šutirao ispod protivničkog golmana, ali se na liniji gola našao protivnički igrač i izbio loptu u polje. Najlepši detalj na utakmici dogodio se u 77. Minutu, kada je golman Stamenković na maestralan način, pravom paradom, sprečio protivničkog napadača da sjajnim volej udarcem smesti loptu u gornji desni ugao gola Jagodine. Do kraja utakmice, Pribram propušta još jednu veliku šansu, ali se ponovo ističe Stamenković koji još jednom sjajno brani šut igračima Pribrama i to iz neposredne blizine.

IMAG0266

Sve u svemu remi je, mozda i najpravedniji ishod ove dinamične utakmice. Stručni štab Jagodine trebao bi biti zadovoljan igrom, trčanjem i zalaganjem svoje ekipe na prvoj kontrolnoj utkmici. Sledeću proveru Jagodinci imaju za dva dana kada će snagu odmeriti sa rumunskom ekipom Voluntari.

DSC_0320DSC_0320JAGODINA – PRIBRAM 0 : 0
Stadion Belkonti u Beleku
Gledalaca 50
Sudija : Mustafa ( Turska )
JAGODINA: Tatic,Djordjevic,Maric,Filipovic,Gasic,Knezevic,Martinovic,Stojmirovic,Savkovic,Popovic,Ivanovic
Igrali su jos: Stamenkovic, Ristic, Djekic,Baosic,Miladinovic,Mitosevic,Nedovic,Milosevic,Mihailovic,Jankovic,Cvetkovic A.,Francis,Cvetkovic I.,Petrovic,
PRIBRAM: Hruska,Sus,Shalus,Zapotocni, Mudra, Hanicek,Tregler,Pilik,Sushan,Rezek,Bednar
Igrali su jos:Divisek,Moravec,Kilian,Lanka,Stipek,Dosoudil,Sabala,Krames,Svenger,Adam

Prvu proveru na pripremama u Antaliji , Jagodinci su odigrali protiv Pribrama, devetoplasirane ekipe u prvoj ligi Ceske. Iako se ova dinamicna utakmica zavrsila najnepopularnijim rezultatom , po zbivanju na terenu,bilo bi neskromno reci da ih je moglo biti bar 3- 4 I to u obe mreze.
Cesi su bolje otvorili mec I nekoliko puta pripretili ,narocito iz prekida.
Jagodinci su se konsolidovali sredinom poluvremena I prvi put prete preko Djordjevica iy slobodnog udarca sa oko 22 metra ,ali Ceski golman dobro brani.
Najvecu sansu u prvom poluvremenu propusta Popovic u 41.minutu ,kada se iskosa sa desne strane nasao sam oci u oci sa golmanom Pribrama ,ali je bio za malo neprecizan.
U drugo poluvreme Jagodina ulazi sa kompletno izmenjenom postavom. Mlada ekipa naseg Superligasa borbenom igrom I velikim zalaganjem uspeva da uspostavi inicijativu na terenu I stvara nekoliko sansi.
U 57.minutu Mitosvic je oprobao sut sa oko 17 metara ,ali lopta,za malo odlazi preko gola.
U 74 . minutu kolosalna sansa za Jagodince, kada je Ristic sutirao ispod protivnickog golmana,ali se na liniji gola nasao protivnicki igrac I izbio loptu u polje.
Najlepsi detalj na utakmici dogodio se u 77. Minutu ,kada je golman Stamenkovic na maestralan nacin,pravom paradom, sprecio protivnickog napadaca da sjajnim volej udarcem smesti loptu u gornji desni ugao gola Jagodine. Do kraja utakmice,Pribram propusta jos jednu veliku sansu ,ali se ponovo istice Stamenkovic koji jos jednom sjajno brani sut igracima Pribrama I to iz neposredne blizine.
Sve u svemu remi je, mozda , I najpravedniji ishod ove dinamicne utakmice. Strucni stab Jagodine trebalo bi biti zadovoljan igrom, trcanjem I zalaganjem svoje ekipe na prvoj kontrolnoj utkmici . Sledecu proveru Jagodinci imaju za dva dana kada ce snagu odmeriti sa rumunskom ekipom Voluntari.DSC_0320