IMAG0266

Fudbaleri Jagodine otputovali su jutros u Antaliju na centralni deo priprema za nastavak sezone. Šef Stručnog štaba Miljojko Gošić poveo je na pripreme 27 fudbalera a u ekspediciji je 37 članova.

– Plan priprema je da stignemo tamo kako treba, da se smestimo i da se adaptiramo i za to će nam ovaj dan biti dovoljan, već od sutra počinju aktivnosti i od 30 tog počinju utakmice. Imamo adekvatne protivnike to su timovi koji u ovom trenutku mogu da pokažu i slabosti i kvalitete našeg tima, ono nešto što je po meri i mislim da je prvi put tu napravljen dobar potez jer nekada možeš igrati i sa mnogo jačim protivnikom i steći pogrešne utiske ili i obrnuto. To su timovi Češke‚ Slovačke, Kazakstana, tražili smo jedan tim iz Danske i tako da mislim da su sve to timovi po meri i svaki drugi dan će se igrati utakmice, što znači maksimalno iskorišćavanje ovog vremena a u onim danima kada se ne budu igrale utakmice treniraće se da bi se dovela sportska forma na onaj potreban nivo imajući u vidu da dolaskom ovde ostaje 8 dana i početak prvenstva. – izjavio je šef Stručnog štaba Miljojko Gošić.

– Ovde smo odradili taj najteži deo priprema i baš smo se dobro spremili za Antaliju, za te pripremne utakmice koje će nam sigurno veoma značiti. To su teški protivnici i svaki drugi dan igramo utakmice i to nam veoma znači da se spremimo za naredni deo sezone, da se dobro uigramo i da se iskristališe taj tim i da već od prvog kola kada dođemo ovde nastavimo sa pobedama jer to nam najviše treba za opstanak u Super ligi Srbije. – Izjavio je prvotimac Aleksandar Filipović.

– Odradili smo prvi udarni deop pomalo lošim uslovima zbog snega, ali hvala Bogu bez povreda i u dobrom raspoloženju krećemo za Antaliju. Očekuju nas prijateljske utakmice i to je ono što je najvažnije za ovu fazu priprema svakako, i probaćemo da nađemo našu najbolju formu pred početak drugog dela sezone. – izjavio je Aleksandar Stojmirović

Tokom priprema u Antaliji fudbaleri Jagodine odigraće sedam kontrolnih utakmica:

30.01 igraće se protiv Pribrama – Češka
01.02 protivnik je Voluntari – Rumunija
03.02 protivnik je Shakhter – Karaganda, Kazakhstan
05.02 protivnik je Botev – Bugarska
07.02 protivnik je Spartak – Slovačka
09.02 protivnik je Dila Gori – Gruzija
10.02 protivnik je Taraz – Kazakhstan

Video:

IMAG0266IMAG0266