HUMANITARNA OGRANIZACIJA ,,035FEST’’ PONOVO SA NAMA
,,CLUB PODRUMČE’’, JAGODINA 13.FEBRUAR
11

Naime, ,,035FEST’’ organizacija postoji od marta 2014. U saradnji sa Crvenim Krstom, organizacija je pomagala u poplavama koje su zadesile Srbiju te iste godine. ,,035FEST’’ iza sebe ima pet uspešnih akcija nakog čega je bila pauzirana. Godinu ipo dana kasnije organizatori su se okupili i dogovorili da nastave sa humanitarnim radom i u želji da ožive muzičku scenu u Jagodini. Na ,,035FEST-u’’ se radi o više pravaca muzike kako bi okupili više ciljnih grupa i udružili ih u humanitarnoj akciji, pritom se dobro proveli za uzvrat učinivši dobro delo tako što će platiti ulaznicu i popiti piće unutar festa. Sav prihod ide u svrhu lečenja, operacija, za nezbrinutu decu i siromašne porodice, samim tim vas pozivamo da dođete u što većem broju i podržite nas uz povoljne cene pića! ,,035FEST’’ ima planove za budućnost i dalju saradnju!

Sa nama su na dolazećem festu izvođači različitih žanrova muzike:
,,The Rascals’’ ( Punk/Rock ) ,,Forbidden Past’’ ( Thrash metal ) ,,Efelpi’’ ( Rap ) ,,Vatrene Kočije’’ ( Hard Rock ) koji su lokalne grupe i poznati reper Sale Tru koji dolazi iz Beograda, a za najbolji after u gradu zadužen je naš, takodje lokalni, DJ ,,Exorcist Ill’’ ( Drum&Bass )
Pozivamo vas da dodjete u što većem broju 13. februara i podržite fest!!!

Želeli bismo ovim putem da se zahvalimo našim sponzorima koji su nam pomogli da ponovo zaţivimo ovu organizaciju, a to su:
,,FK Jagodina’’, ,,FK Tabane’’, ,,Club Podrumče’’, ,,Fight Club’’, Opština grada Jagodina, ,,Foto Milan’’, ,,Casa Di Moda’’, ,,Alfa’’, ,,MKO’’majce, ,,TV Jagodina’’, ,,novotvorena televizija ,,Non-Stop’’, lokalne novine ,,Novi Put’’, radio ,,Ljubav’’. Studentska organizacija Jagodina ,,Fakultet PEDAGOŠKIH NAUKA’’.

Vaš ,,035FEST’’!!!

1111