Ugovor na dve godine sa FK Jagodina potpisao je Predrag Ranđelović reprezentativac Makedonije.

Rođen u Svrljigu 1990, prošao je sve mlađe selekcije FK Partizan gde je proveo punih šest godina. Igrao je za Teleoptik u Prvoj ligi Srbije, a u Jagodinu dolazi iz FK Vardar iz Skoplja za koji je odigrao i dve utakmice u kvalifikacijama za UEFA ligu šampiona. Takođe je nastupao za A reprezentaciju Makedonije.

Na konferenciji za novinare Predraga Ranđelovića predstavio je Vladan Đurđević, savetnik predsednika kluba:

– Zadovoljstvo mi je da javnosti i našim navijačima predstavim konkretan rezultat rada tima koji se bavi dopunskom selekcijom i prelaznim rokom. Očekujemo u klubu jedan veliki i značajn potez dovođenjem Predraga Ranđelovića, kao i konkretan i jasan pomak u podizanju kvaliteta naše igre. – rekao je Vladan Đurđević

Predrag Ranđelović igra na poziciji centralnog veznog. Osvojio je dve titule šampiona Makedonije sa Vardarom, a prvo se zahvalio čelnicima našeg kluba kluba i stručnom štabu.

Hteo bih da zahvalim upravi, stručnom štabu i igračima na gostoprimstvu. Znam da je Jagodina ambiciozan klub, osvajač Kupa Srbije. Nadam se da ću potvrditi očekivanja i dati sve od sebe na terenu, i da će moje igre predstaviti sebe u najboljem svetlu. Prošle godine sam debitovao za A selekciju Makedonije. – rekao je Ranđelović

Video:

Two-year contract with FC Jagodina signed Predrag Randjelovic representative of Macedonia.

Born in Svrljig 1990 passed all young teams, FK Partizan, where he spent the six years. He played for Teleoptik First League of Serbia, in Jagodina he comes from FK Vardar from Skopje who played two matches in qualifying for the UEFA Champions League. He also played for the national team of Macedonia.

At a press conference Predrag Randjelovic presented Vladan Djurdjevic, adviser of president of the club:

– It is my pleasure to present the public and our supporters a concrete result of the team dealing with the additional selection and Transitional. We expect the club one big and important step in bringing Predrag Randjelovic, as well as a concrete and visible progress in improving the quality of our game. – Said Vladan Djurdjevic.

Predrag Randjelovic plays as a central midfielder. He won two championships with Vardar Macedonia and first he thanked the leaders of our club team and coaching staff.

– I would like to thank the management, coaching staff and players for their hospitality. I know the ambitious of club, won the Serbian Cup. I hope to confirm expectations and give my best on the field, and my game will present themselves in the best light. Last year I debuted for a selection of Macedonia. – Said Randjelovic.